Tuli tauko ? mutta ei tulitaukoa - organisaatiouudistuksia - punaista graniittia, kalkkikiveä ? ja kivihiiltä

Keskiviikko 11.4.2018 - Markku Tomperi


Rautatiesota jumittui Savon radan suunnalla tasan sata vuotta sitten. Veriset draamamme esitettiin Suomen pääteattereissa, Tampereella ja Helsingissä. Valkoisten kulisseissa tehtiin organisaatiouudistuksia. Itsenäisistä komppanioista, pataljoonista ja lentävistä osastoista muodostettiin rykmenttejä. Ne nimettiin maakuntien perusteella. Niissä oli kolme pataljoonaa, jossa kolme komppaniaa ja kuularuiskukomppania. Tykistö, viesti ja säbööri (pioneeri) olivat ylijohdon alaisia.  Heinola ja Voikoski olivat punaista graniittia. Niihin ei valkoisten kalkkikiven happohyökkäys kyennyt vaikuttamaan – vielä.

Arvoisa lukija. Palaan tähän päivään.

Ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk) kertoi hallituksen päätöksestä, että Suomessa astuu voimaan laki, joka kieltää kivihiilen käytön vuonna 2029. Kivihiiltä käyttävät voimalat saavat verorahoilla tukea muutokseen, jos luopuvat sen käytöstä vuoteen 2025 mennessä. Totean, että Tiilikaisen puhe on mielestäni täyttä tuhkaa.

Tiilikainen,  joka oli keskustan rakkikoira ed Kataisen hallituksen pääoppositiopuolueessa näyttää petaavan jatkopestiään ex-vihreänä ja kokeneena ministerinä seuraavankin hallituksen ministeriksi. Seuraavan hallituksen tunnustelijataistelijaparina saattaa olla ”viherkeppulit” – takanaan vassarit ja apuvapisijana hurrit. Ja ristittyähän sen pitää olla. Mikä väri tulee siitä,  kun sekoittaa apilan lehden vihreää ja suojeltavan luonnon vihreää ja sateenkaarta ja pikkuisen punaista ja ristillisten väriä – vaikeaa. KD – kristillisdemokraatit – Kristuksesta tulee mieleen veri eli punainen, demokratiasta sateenkaari – eli Kansainvälisen osuustoimintaliikkeen satavuotiset värit.  KD:lle,  ei kannata ottaa – ne valtasi ….

Arvoisa lukija. Mieti ja tutki, mitä kivihiili on. Mieti ja tutki, mitä öljy on. Molemmat oman maapallomme tuotantoa meille - ihmisille. Ei mitään ympäristömyrkkyjä – vaikka niin annetaankin green-anarkastien taholta ymmärtää. Oleellista on se, miten noita maa-äidin energioita käytetään.

Mielestäni näyttää siltä, että Tiilikaisen esittämä linjaus on viesti kivihiilen myyjille (Venäjä, Puola, Saksa) siitä, että ostomme vähenee. Ilmaston lämpenemisen eston kannalta ilmoituksella ei ole mitään merkitystä - globaalisti.

Öljyä, kivihiiltä, puuta, turvetta, palavaa kiveä, vesivoimaa, aaltovoimaa, tuulivoimaa ja jopa uraanivoimaa – jotka kaikki ovat AURINKOVOIMAA – tarvitaan tämän maailman tappiin asti – ja lopuksi siihen, että ihmisen ”siemen” matkaa maailmankaikkeudesta löydetylle paratiisimme kaltaiselle taivaan kappaleelle. Kuten on jo meidänkin kohdalla tapahtunut.

Kaikki on kirjoitettu ”tähtiin” – tähdistä tulimme, sinne on meidän matkattava – ihminen on löytöretkeilijä – Jumalan armosta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini